Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Seisot tallipihalla katsellen samalla ympärillesi. Hevoset katselevat sinua tarhasta ja välillä, jokunen niistä innostuu esittelemään taitojaan nopeudessa. Naurat hevosille ääneen, jonka jälkeen lähdet katsomaan tallia sisältä ja etsimään muita ihmisiä. Samassa tunnet kuinka, joku kulkee perässäsi ja käännyt hieman jännittyneenä ympäri nähdäksesi kuka seuraaja on. Tajuat "pelottavan" seuraajan olevan koira, tuo rynnistää luoksesi kun menet kyykkyyn silittääksesi koiraa. Koiran nuoltua kasvosi märiksi ja saatua tarpeekseen hellittelyistä menet tutkimaan tallia lisää...

 

                                                       

 

Olet saapunut juuri ovensa avanneelle virtuaalitallille, joka perustettiin vuonna 2017 loppupuolella. Talli oli hetken aikaa hiljaiselolla, mutta ylläpitäjän innostuttua virtuaalitalleilusta uudelleen sai tallikin uuden kuosin.

Virtuaalitalli Sinisimpukka keskittyy enimmäkseen hoitajatoimintaan. Heille onkin luvassa monenlaista toimintaa tallin pyörähdettyä kunnolla käyntiin. Onhan tallilla toki muutakin toimintaa, esimerkiksi ratsastustunnit, sekä kilpailut. Ratsastustunnit ovat yleensä olleet tallilla suosittuja ja persoonalliset ratsut tekevät niistä vielä hauskempia. Kilpailuita meillä järjestetään aika ajoin. Välillä kilpailuiden sijasta luvassa voi olla, vaikka näyttelyt. 

Jos sinua kiinnostaa enemmän tallin toiminta, hevoset tai vaikka henkilökunta astu vain peremmälle. Toivotamme jokaisen tallille tulijan tervetulleeksi keksien ja kahvin kera.

Ps. Kai muistit tsekata ilmoitustaulun uusimman ilmoituksen? ;)

Lämpimät tervetulot toivottaa Yada, VRL-14734
 

Hevosklinikkaan etsimme!

 

Sivuilla viimeksi käyty 24.11.2018

 

Etusivulla esiintyvät kuvat © Pixabay

Taustakuva ©  Pixabay

Tekstit ©  minä


Ylägrafiikan kuva © Jason McKim (CC2.0 by-nc-sa)

©2019 Virtuaalitalli Sinisimpukka - suntuubi.com