Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallin toiminta

Sinisimpukassa on monenlaista toimintaa ja tältä sivulta löydät kaikki tällä hetkellä olevat toiminnat. Meitä löytyy osaavat hevoset ja mukava henkilökunta, joten ei tarvitse jännittää jos aikoo, vaikka osallistua kilpailuihin. Meiltä saa myös vapaasti kysyä mitä tahansa, jos joku mietityttää.

 

Hoitajatoiminta

Sinisimpukassa päätoimintana on hoitajatoiminta. Monet varmaankin tietävät mitä tämä tarkoittaa mutta selitän sen kuitenkin vielä kertaalleen.

Hoitajatoiminnassa lyhemmin vain hoitotoiminassa sinä valitset itsellesi hoitohevosen ja hoidat sitä. Joillain virtuaalitalleilla hoitaminen tapahtuu piirtämällä kuvia, joillain taas kirjoittamalla tarinoita. Onhan niitä toki muitakin tapoja hoitaa, mutta nämä ovat yleisimmät. Täällä Sinisimpukassa hoitaminen tapahtuu tarinoita kirjoittelemalla. Tarinoissa sinä kerrot mitä teit hoitohevosesi kanssa, liikutitko sen jotenkin, pesitko sen tavaroita vai teitkö jotain ihan muuta? Hoitotarinat voivat sijoittua myös hahmosi normaaliin elämään esimerkiksi kouluun tai kotona olemiseen. Jos sinua jäi jokin mietityttämään kerro se ihmeessä, vastaan kyllä mielelläni. 

Lisää hoitotoiminnasta löytyy "Hoitajille" -osiossa!      

                                                                                                                                                   

 

Kilpailutoiminta

Sinisimpukassa järjestetään myös ajoittain kilpailuita ja muita tapahtumia tallin ulkopuolisille (esim. näyttelyitä.) Pyrimme järjestämään moniin eri lajeihin painottuvia kilpailuita niin että kilpailutoiminta olisi monipuolista. Kilpailuiden ajaksi meiltä voi varata myös karsinapaikkoja ja ne ovatkin käteviä jos kilpailut kestävät useamman päivän. Myös meidän hevosillamme voi alkaa kilpailemaan ja jos haluat alkaa jollakin hevosella kilpailemaan ilmoittele siitä vieraskirjassa niin katsotaan löytyykö sinulla sopiva ratsu :D

Kilpailuihin osallistutaan "Toiminta" -osion alapuolelta löytyvään kisakirjaan! Siellä on niin sanottu lomake missä kerrotaan mitä osallistumisessa pitää kertoa. Kisakirjasta löytyy myös aina kaikki luokat seuraaviin kilpailuihin.

Kilpailut

                                  Esteratsastuskilpailut 30.6.2018                              
Kouluratsastuskilpailut 2.12.2018
.
.
.

 

         

 

Yksäritoiminta

Kuten monilla muillakin talleilla myös meiltä löytyy yksityistoimintaa. Yksityistoiminta tarkoittaa sitä että voit vuokrata hevosellesi karsinan talliltamme. Meiltä löytyy myös hoitopaketteja, joista on apua hevosen hoidossa jos itsellä on kiireistä. Paketteina meiltä löytyy karsinapaketti, peruspaketti ja täysihoitopaketti (jokaiseen pakettiin kuuluu tallin kentän, maneesin ja maastojen käyttö vapaasti, kunhan vai muistaa omat jäljet siivota.)

Yksityisten hevosten omistajien kuuluu maksaa aina vuokra, eli se hinta minkä paketin on ottanut. Vuokra kuuluu maksaa, joka kuukausi ja jos sitä ei ole maksettu saa omistaja yhden varoituksen. Kolmesta varoituksesta omistaja ja hevonen karkoitetaan tallista. 

Jos haluat tuoda meille oman hevosesi ilmoita siitä vieraskirjassa niin sovitaan tarkemmin. 

 

Karsinapaketti, 15ve

Karsinapakettiin kuuluu jo arvattavasti pelkkä karsina. Hevonen saa tallilta heinät ja kauran, mutta muut ruoat ja herkut omistaja joutuu itse ostamaan. Emme myöskään ruoki hevosta muutoin kuin heinien jako aikoina eli aamulla, päivällä, sekä illalla ja silloinkin annamme vain heinän. Tarhaamista emme myöskään tee ellei sitä erikseen ole meille ilmoitettu, että voimme tarhata hevosen. Liikuttaminen jää kokonaan omistajalle. Poikkeustapauksissa esimerkiksi silloin jos omistaja on sairaana muutamme tietenkin sääntöjä ja huolehdimme hevosesta sen aikaa, että omistaja paranee.

 

Peruspaketti, 40ve

Peruspakettiin kuuluu hevosen tarhaaminen ja ruokien jako. Kuten huomasit emme tee mössöjä tai mitään muitakaan sekoituksia valmiiksi hevoselle vaan niiden pitää olla valmiina kipoissa. Jotta emme tekisi virheitä hevosen hoidossa pitää meillä olla tiedossa milloin viemme hevosen ulos ja mitä ruokia milloinkin annamme. Tässäkään paketissa emme liikuta hevosta vaan se jää omistajalle. Kuten karsinapaketissakin poikkeustapauksissa voimme hoitaa hevosen kokonaan.

 

Täysihoitopaketti, 80ve

Täysihoitopakettiin kuuluu sitten melkeinpä kaikki nimittäin tarhaaminen, ruokien jakaminen, karsinan siivous ja myös mahdollinen liikuttaminen. Liikuttaminen tapahtuu kuitenkin aina maastakäsin, omistajan täytyy itse ratsastaa hevosta. Täysihoitopakettiin ei kuulu ruokien ja mössöjen tekeminen, mutta se on mahdollista pientä lisähintaa vastaan. 

 

Tuntitoiminta

Viimeisenä toimintana esittäyttyy tuntitoiminta. Järjestämme tunteja hoitajille, mutta myös tallin ulkopuolisille ratsastajille. Meiltä löytyy mahtavat opetushevoset, sekä osaavat ratsastuksenopettajat. Alempaa löytyy taulukko tunneista, jotka meillä tällä hetkellä pyörivät. Tunnit vaihtuvat aina välillä joten listaa kannattaa seurailla, jos heti ei löydy sopivaa paikkaa. 

Tunneille ilmottaudutaan tuntikirjaan, joka löytyy "Toiminta" -osion alapuolelta. Sinne laitan aina myös pohjatarinan tunnista, jonka perusteella oma tarina kirjoitetaan. Taulukkoon laitan aina ratsastajan ja hänen peräänsä ratsun. Ilmottautuessa tunnille voi myös hevostoiveita esittää. Tunneille on siis tarkoitus osallistua yksittäin, tällä hetkellä meillä ei ole mahdollista varata vakituista ratsastuspaikkaa.

Irtotunti, 25v€
Yksityistunti, 30v€
Liinatunti, 20v€
10 kerran kortti, 200v€

 

Kevään tuntikalenteri

Klo

Ma

Ti Ke To Pe Ratsastaja Ratsu
16 Estetunti HeC Estetunti HeB Itsenäinen tunti HeB (valvottu) 

Koulutunti HeC-B

Istuntatunti HeC-B    
17 Koulutunti HeB Maastotunti HeC Koulutunti HeA Alkeistunti  Estetunti HeB-A    
18 Alkeistunti Koulutunti HeC Erikoisestetunti HeC Maastoestetunti HeB Liinatunti     

 

Kuva © Pixabay


Ylägrafiikan kuva © Jason McKim (CC2.0 by-nc-sa)

©2019 Virtuaalitalli Sinisimpukka - suntuubi.com