Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirjaan voit vapaasti kirjoitella kysymyksiä, lyhyitä mainoksia, kilpailukutsuja, kommentteja tallista, ostokirjeitä, hoitopyyntöjä tai sitten lääkärikäyntejä. 

Kisoihin ilmoittautumiset tulevat kisakirjaan, joka löytyy "Toiminta" -osion alapuolelta. 

Hoitotarinat tulevat sitten hoitokirjaan.

 

 

Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Rita
Kotisivut: http://www.imperium.suntuubi.com/

19.10.2018 18:02
Heippatirallaa! Sellaisella asialla liikun että kävisikö yhteistyö tai linkinvaihto?  Vastailetko meillepäin!

Nimi: Bella
Kotisivut: http://soligt.suntuubi.com/

17.10.2018 13:27
Tervetuloa mukaan Soligtin Halloween ratsastukselle 31.10.2018!
Osallistuminen on jollakin tallimme hevosista ja sen saat valita aivan itse. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan valmennus! Tule siis ihmeessä mukaan.
Kutsu: http://soligt.forumotion.eu/t6-halloween-ratsastus-31-10-2018

Nimi: Hiekkamyrsky
Kotisivut: http://viiimeinensoturi.suntuubi.com

17.10.2018 12:40
Linkkaria Viimeisen soturin kanssa?
Hirnahdathan vielä meille päin~

Nimi: Rita
Kotisivut: http://www.imperium.suntuubi.com/

16.10.2018 12:24
Avajaiskilpailut 20.10.2018

Tervetuloa uunituoreen kisatalli Imperiumin avajaiskilpailuihin! Kilpailuissa ratsastetaan esteratsastusta 60cm - 140cm sekä kouluratsastusta He B - Inter I. Jokainen ratsukko on lämpimästi tervetullut osallistumaan!

-Rita

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

-Yada

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://fi.pelkotuoksu.wikia.com/

11.10.2018 19:28
Hei, miten olisi linkinvaihto Pelkotuoksu Wikian kanssa? Normaali linkinvaihto onnistuu  . Vastaus mieluiten kommentteihin!

(Tässä vielä ohjeet: Mene vaikka jonkin tarinan kommentteihin ja lähetä vastaus sinne, löydän sen kyllä ^^.)

- Pelkotuoksu

Vastaus:

Käy hyvin!

-Yada

Nimi: Heidi
Kotisivut: http://https://megasim.eu/talli/

09.10.2018 21:12
Kyselit linkinvaihtoa Merrin Tallin kanssa, se käy erinomaisesti  !

Vastaus:

Jee, kiva juttu!

-Yada

Nimi: Bella
Kotisivut: http://soligt.suntuubi.com/

07.10.2018 11:39
Järjestämme yhdessä Sysälän kanssa kisaviikonlopun 20-21.10.2018! Tule osallistumaan este- ja kouluratsastusluokkiin, joita on monen tasoisille. Parhaimmat palkitaan! Osallistu lisäksi myös katsomaan ratsastusnäytöstä (tuotosluokka) ja voita estevalmennus!

Kutsuihin: http://soligt.suntuubi.com/?cat=37 ja http://sysala.suntuubi.com/fi/toiminta/soligtinkanssakisat/

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

-Yada

Nimi: Kipinä
Kotisivut: http://ulvonta.suntuubi.com/?cat=1

04.10.2018 14:42
Linkinvaihtoa susiroolipeli Revontulen kanssa?

Vastaus:

Laitan linkin sivuillemme!

-Yada

Nimi: Rhea
Kotisivut: http://vrtkuiskauksen.suntuubi.com/?cat=56&lang=fi

30.09.2018 11:52
Tervetuloa osallistumaan Halloween näyttelyihin, jotka pidetään 31.10.2018!

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

-Yada

Nimi: Alisa
Kotisivut: http://alijahevoset.suntuubi.com/?cat=1/

26.09.2018 18:28
Hevosten tarhoista pöllyää pöly, kun astelet Ratsutalli Korren pihalla. Avaat narisevan oven varovasti. Kuulet pientä puheensorinaa ja haistat haalean kahvintuoksun. Kuulet puheensorinan seassa pientä naurua. Uskallatko avata oven?"

Uskallathan sä! Tervetuloa Ratsutalli Korteen, vuonna 2018 avattuun virtuaaliseen talliin jossain päin eteläsuomea. Moni hevonen on vielä hoitajaansa vailla ja moni yksityinen on vielä majoittamatta talliin, jossa on maailman kuulu yhteishenki (tai sitten omistaja liioittelee). Olisikohan sinun aikasi avata ovi ja astua mukaan? Epäilen niin...

Vastaus:

Kuulostaa kivalta paikalta!

-Yada

Nimi: Emmy
Kotisivut: http://sunstable.suntuubi.com/?cat=490&lang=fi

24.09.2018 14:56
Tervetuloa kisaamaan koulua ja esteitä kisaviikonlopulle 20.-21.10. Solinaan! Kilpailut ovat täysin villit, VIP 19.10.

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

-Yada

Nimi: Rita
Kotisivut: http://tarumaa.suntuubi.com/

22.09.2018 18:44
Tarumaassa tapahtuu jälleen
Tervetuloa osallistumaan ensikuun villeihin kisoihimme! Tarumaa Autumn Partyyn!
kisakutsu --> http://tarumaa.suntuubi.com/?cat=69

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

-Yada

Nimi: Hiekkamyrsky

22.09.2018 11:59
No niin, nyt minäkin pääsen liittymään! (vihdoinkin)

Hei! Olen tyttö nimeltä Kirstie. Minun lempinimeni on kuitenkin Hiekkamyrsky. En tiedä mistä sekin on keksitty, mutta pidän siitä.
Olen 14 vanha, ja olen rakastanut hevosia koko ikäni, mutta ratsastamaan olen päässyt vasta 7-vuotiaana. Vanhempani ovat minulle erittäin tiukkia, mutta sentään hevosrakkaasta mummistani on minulle ollut erittäin paljon apua. Hän osaa ymmärtää minua, ja sai taottua vanhempieni päähän, mitä ratsastus itse asiassa on. Siitä olen hänelle erittäin kiitollinen.
Luonteeltani olen puhelias, mutta joillekkin ihmisille puhuminen ei minulta vain onnistu. En itsekään ymmärrä miksi.
Minusta tulee usein kärttyinen, kun asiat menevät koko ajan ihan pensaikkoon. Puran vihaani usein itseeni, mutta joskus se lankeaa vieraaseen ohikulkijaan. Silloin minua toden totta nolottaa.
Noloista asioista puheen ollen, minulle sattuu niitä ihan päivittäin, paitsi silloin kun olen tallilla. Silloin tunnen oloni vapautuneeksi, ja kankeuteni sekä kömpelyyteni on haihtunut kuin savuna ilmaan. Onneksi minulla on ystävä, joka antaa minulle kaikki tyhmyyteni anteeksi. Ystävät ovat minulle melkein kaikki kaikessa. Huomio, sanoin melkein. Hevoset ovat kaikki kaikessa. Ilman sanaa melkein.
Lisäksi minä olen huumoristinen ihminen, joka rakastaa joskus kahjoa menoa. Mutta joskus olen taas Oon niin viisas-päällä, ja silloin luen kaikkea erikoista kuten positiivisten ajatusten kirjaa. Kyllä pitää sanoa että ei se niin kammottava ole kuin kuulostaisi. Tuo kirja siis.
En pidä kirosanoista, enkä kiroilusta. Ne ovat ihan piipistä. Lisäksi moittiminen saa punan nousemaan kasvoilleni. En ole tottunut (vieläkään, 14 vuoden mokaamisen jälkeen) moittimiseen. Plus, en ole tottunut kehuihin, ja ne saa minut (taas) punastumaan.

Olen ulkonäöltäni ihan normaali ihminen. Jos siis on olemassa normaalia ihmistä. Kukaanhan ei ole normaali. Kaikilla on oma viisas, kahjo, ja ihan vaan normaali puolensa. Ja kaikki normaalit puolet ovat erilaisia.
Minulla on ruskeat hiukset, joissa on siellä täällä erilaisia ruskean sävyjä. Silmäni ovat kastanjanruskeat. Moni sanoo niitä tosi kauniiksi, esimerkiksi rakas mummoni, ja joskus myös kireä äitini (ja minä punastun taas... ). Ihoni on tosi vaalea, kuin vanilijaa. Pukeudun usein kaikkeen ei-kovin-räikeään, eli sellaiseen normaaliin; t-paita ja housut.


Hoitohevosekseni haluaisin Freyan.

Vastaus:

Pääset Freayan hoitajaksi!!

Tervetuloa <3

-Yada

Nimi: Pelkotuoksu

17.09.2018 14:24
Hoitajan nimi: Stella

Hoitajan ikä: 11.v

Luonne: Stella on aika ujo, ja on huono puhumaan vieraille ihmisille, mutta kun hän heihin tutustuu, puhuminen alkaa luistamaan. Hän on todella eläinrakas ihminen ja tykkää hevosista yli kaiken. Hän on eläimille aina ystävällinen ja käsittelee niitä hellästi ja varovaisesti. Stella ei pidä kovakuoraisista tai vihaisista hevosin omistavista ihmisistä ja häntä alkaa itkettämään, kun hän näkee jonkun käsittelevän hevosta rumasti. Ratsastaessa Stella osaa olla topakka, mutta hän ratsastaa aina pehmeällä kädellä (ainakin pyrkii siihen) ja pohkeilla. Hän ei hakkaa hevosen kylkiä tai revi suusta. Huonoina päivinä hän ei välttämättä ratsasta, koska ei halua satuttaa hevosta. Stella tykkää autella alkeiskurssilaisia ja hoitaa hevosia. Hän pitää varusteiden putsaamisesta. Stella on muille ihmisille ystävällinen ja "kannustaa" heitä käyttäytymään hevosia kohtaan paremmin, jos he repivät suusta tai käyttävät muuten liian kovakuoraisia otteita. Kun Stella ensimmäisen kerran näki Kaken, hän ihastui siihen heti ja halusi sen hoitajaksi.

Ulkonäkö: Stellalla on pitkät, vaaleanruskeat (jossakin valossa kultaiset tai hopeiset) hiukset, jotka ylettävät peppuun asti. Hiukset ovat yleensä ranskalaisella tai "keijukais" letillä. Iho on väriltään vaalea ja jalat ovat pitkät ja sirot. Stella on hoikka ja hento tyttö, mutta kyllä häneltä voimaakin löytyy  . Hän pukeutuu tallille vaaleankeltaisiin, beigeihin, tummansinisiin tai tummanpinkkeihin housuihin, jodbureihin (en osaa kirjoittaa) ja mukavaan pitkähihaiseen tai t-paitaan. Talvella hän pitää tummanvihreää toppatakkia.
Stellalla on siniset, keltaiset, beiget ja pinkit ratsastushanskat ja kypärä on musta. Turvaliivi on tummansininen. Hänellä on talvella ratsastushousujen alla välihousut tai sitten hän pukee tummanruskeat talviratsastushousut.

Hevonen: Rainbow Candy (Kake)

Muuta: Stella halusi Kaken hoitajaksi, koska hän ihastui hevoseen heti sen nähtyään ja tykkää sen luonteesta sekä ulkonäöstä. Muutenkin hän tykkää norjanvuonohevosista ja vuonohevosista.

Hakemuksen tekijä: Pelkotuoksu

(Onkohan tää hyvä?)

Vastaus:

Tervetuloa Pelkotuoksu hoitajaksi!

Pääset Kaken hoitajaksi

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com

17.09.2018 13:49
Hei! Teemme linkinvaihto "tarkastuksen", eli katsomme ketkä ovat aktiivisia ja ketkä eivät. Ilmoitattehan 1.10.2018 mennessä, jos haluatte jatkaa linkinvaihtoa  . Vastaus mieluiten meidän viekkuumme.

Nimi: Rhea
Kotisivut: http://vrtkuiskauksen.suntuubi.com/

15.09.2018 12:01
Heipsan! Kävisikö linkinvaihto Kuiskauksen kanssa? Vastausta mielellään meidän viekkuumme

Vastaus:

Vastaus viekussanne ->

-Yada

Nimi: Chrisse
Kotisivut: http://tuuvantalli18.suntuubi.com/

13.09.2018 18:44
Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan Tuuvan Tallin syksyisiin estekisoihin!

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

-Yada

Nimi: WJ
Kotisivut: http://kokisat.boards.net/

04.09.2018 20:16
Hei, ja tervetuloa osallistumaan Knockoutin villeihin esteratsastuskilpailuihin 30.09.2018. Luokkia on tasolta 60 - 120 cm, ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.09.2018.

Suora linkki kutsuun: tinyurl.com/e300918

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

-Yada

Nimi: Pelkotuoksu

03.09.2018 14:01
P.S. Vastaus mieluiten meidän viekkuumme

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com

03.09.2018 13:57
Hei, miten olisi linkinvaihto chat-roolipeli Hopeaklaanin kanssa?

T: Pelkotuoksu ja muu ylläpito

Vastaus:

Joo, sopii hyvin!

-> Vastaan viekkuunne

-Yada


Ylägrafiikan kuva © Jason McKim (CC2.0 by-nc-sa)

©2018 Virtuaalitalli Sinisimpukka - suntuubi.com